Knjigovodstvena agencija

je kamen temeljac za uspeh vašeg biznisa

Knjigovodstvena-agencija-beograd

tekst napisao

Mladen Arsić

Diplomirani Ekonomista

email.png

moj Email

Konačno je došao kraj vašim mukama sa dosadnim i nerazumljivim knjigovodstvom, i najzad možete da se opustite

Više ne morate da nosite dokumentaciju knjigovođi i da gubite svoje dragoceno vreme.

Mi sve završavamo online.

U koliko niste baš u najboljim odnosima sa modernim tehnologijama, a živite u Beogradu ne brinite ništa, mi ćemo doći do vas i pokupiti dokumeta za knjiženje..😃

No, hajde prvo da malo prostim jezikom pojasnimo šta je zapravo knjigovodstvo, šta to tačno knjigovođa radi (za šta vam uzima pare)  i zašto je knjigovodstvo kamen temeljac za uspešno i održivo poslovanje vašeg biznisa.🤔

axe%20konsalting-pravi%20partner_edited.

Knjigovodstvo definicija

Knjigovođa evidentira i obrađuje sve finansijske promene jedne firme (nabavka robe, prodaja, isplata ličnih dohodaka, prihode,rashode itd). Knjigovođa je vaša desna ruka, on analizira sve finansijske promene vaše firme i šalje vam povratne informacije svakog meseca, kako bi ste uvek imali jasnu sliku vašeg finansijskog poslovanja. 

 

Za uspeh vašeg biznisa od krucijalnog je značaja da agažujete dobrog knjigovođu koji će vam ukazati na rashode koje bi ste mogli da smanjite, ili možda čak kako da ih izbegnete i uštedite novac. Pored uštede novca dobrog knjigovođu krasi i umeće da kroz evidentiranje vaših poslovnih promena uvidi i šanse da vam poveća profit i vrednost vaše firme. 

 

 

U stvarnosti ovakvu knjigovodstvenu agenciju je teško pronaći, a pritom da vam ne oderu kožu sa leđa! 

 

Upravo ta činjenica da gotovo sve računovodstvene agencije svoj posao obavljaju jako neprofesionalno, a  pak one koje su na visini zadatka imaju astronomske cene svojih usluga koje nisu zanemarljive čak ni za velike kompanije, dovodi vlasnike malih i srednjih firmi u situaciju da se opredele za prosečnog ili čak ispod prosečnog knjigovođu. 

 

Prosečana Knjigovodstvena agencija nikada neće biti vaša desna ruka u vašem biznisu, šta više jako su česti slučajevi da prosečni knjigovođa napravi grešku pri knjiženju i to sukupo košta valsnika firme. Ako ste već u biznisu verovatno ste i sami imali ovakvu situaciju, ako još uvek niste zakoračili u preduzetničke vode verujem da ste sigurno čuli za bar jedan ovakav slučaj.  

 


 

Znanje,znanje i samo znanje..! 


Vodimo se činjenicom da je znanje preduslov za bilo kakav uspeh a posebno u poslu, tako da naše računovođe i knjigovođe imaju završen državni ekonomski fakultet i dokazano radno iskustvo.

Axe%20konsalting%20preporuka_edited.jpg

Knjigovodstvena agencija koja vaš biznis vodi do vrha!

Verovali ili ne, primarni ili glavni posao naše agencije nije pružanje knjigovodstvenih usluga već da unapredimo i razvijamo poslove (firme) naših klijenata, a u tome nam u velikoj meri pomaže knjigovodstvo koje koristimo kao alat pomoću kog imamo jasnu sliku gde mogu da se smanje troškovi, a sa druge strane gde su šanse da se poveća profit. 


Stvorili smo paket usluga koje su neophodne za uspešnost jedne manje ili srednje firme na tržištu, i to bez dodatnih troškova i doplata. Jedna cena za sve usluge.

Šta to tačno znači?

To znači da plaćate mesečnu preplatu samo za knjigovodstvene usluge, a potupuno besplatno ćemo vam napraviti strategiju i plan vašeg poslovanja,veb sajt/internet prodavnicu, kreirati marketing kampanju ili aplicirati za subvencije. 😀

 

Knjigovodstvo-beograd.png

Kako merimo naš uspeh?

Mi uspeh našeg poslovanja merimo isključivo uspehom naših klijenata i to izgleda ovako ⬇

 

Rezultati za III kvartal:

 

Zbog ugovora sa klijentima i zaštiti podataka ne smemo da iznosimo originalne iformacije, ali to izgleda ovako⬇

Ukupan rezultat poslovanja svih klijenata podelimo sa brojem klijenata i dobijamo rezultat našeg profesionalnog i ličnog razvoja.

Zakažite besplatne konsultacije

ili pitajte ako imate bilo kakvih nedoumica

Slobodno nas pozovite ako imate bilo kakvih pitanja, ili ako želite da zakažete konsultacije na kojima ćemo vam sve  detaljnije objasniti.  

Kontakt telefon: 064 417 59 16

Srdačno, 

Mladen Arsić

Mladen knjigovodstvo.png

@2021 By Axe Konsalting

  • Facebook
  • Instagram