Poresko Savetovanje

Naš tim vrši poresko savetovanje, poresku kontrolu kao i kontrolu PDV-a. Primenjujemo stručnost iz poreza, prava i finansija, i pružamo vam sveobuhvatne poreske usluge za pravna i fizička lica. Svoju uslugu posvećujemo posebnim pristupnom svakom poslovnom partneru. Zato će Vaš sagovornik biti stručnjak koji će detaljno poznavati Vaše preduzeće i posebnosti Vašeg poslovanja.

Deo smo i mreže HLB International, koja je prisutna u zemaljama širom sveta, što nam omogućava brz pristup lokalnim poreskim propisima svih država. Neke od osnovnih usluga iz oblasti poreskog savetovanja su:

 

# PORESKO SAVETOVANJE - LOKALNO OPOREZIVANJE >>

Pomažemo Vam da rešite sva pitanja oko žalbi, poreskih kontrola, poreza po odbitku, poreskih olakšica, posebnih poreza i drugih pitanja vezanih za poreze. Našim uslugama iz oblasti lokalnog oporezivanja su obuhvaćeni i kontrola poreza na dodatnu vrednost, kontrola poreza na dobit, Kontrola poreza na dohodak, izradu poreskih žalbi i prigovora, te poresko planiranje.

 

# IZRADA PORESKIH ŽALBI I PRIGOVORA >>

Nakon izvršenog postupka kontrole, poreska uprava evidentira pronađene poreske nepravilnosti i sačinjava zapisnik izvršene kontrole u kom se navode i eventualne posledice (zatezne kamate, potencijalne kazne, dodatne poreske obaveze). Poreski obveznik zakonski ima pravo žalbe i prigovora na izdati zapisnik o izvršenoj kontroli, kao i da ospori navode kontrole potkrepljujući svoj izveštaj odgovarajućim dokazima.

 

# PORESKO SAVETOVANJE - SAVETODAVNA PODRŠKA >>

Naš tim je spreman da prati i kontinuirano prilagođava Vaše poslovanje svim poreskim propisima i u tu svrhu Vam možemo ponuditi sledeće usluge:

 

  • Kontrola podataka u mesečnim i kvartalnim PDV prijavama;

  • Podrška o pravnim lekovima nakon kontrola poreskih vlasti i poresko-pravnih postupaka;

  • Savetovanje iz oblasti svih pitanja koja se tiču poreza;

  • Savetovanje u vezi sa oporezivanjem različitih transakcija;

  • Komunikacija sa organima Poreske uprave

  • Priprema prigovora na zapisnike i žalbe na rešenja poreskih organa 

Adresa: Vitezova Karađorđeve Zvezde 2e; Beograd

© 2020 by ITG. Proudly created with Wix.com

Tel. 064 44 63 999

      060 50 47 749

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now